Je beluisterd weten, je gehoord weten dat kan deugd doen. Het boek “een goed gesprek” helpt om anderen goed te beluisteren en tot een goed gesprek te komen, niet alleen op huisbezoeken, maar ook op vergaderingen en aan de keukentafel. Het boek geschreven door Bert Bakker werd aangepast aan de Belgische context en voor België tweetalig uitgegeven (Nederlands- Frans) door uitgeverij Ekklesia in samenwerking met de VPKB.

Ds. Steven H. Fuite, Synodevoorzitter van de Verenigde Protestantse Kerk in België, schreef over het boek:

Dit boekje is geen trukendoos, maar wil eenieder die mensen liefheeft helpen om juist zélf een betere gesprekspartner te worden. Het schetst ontroerende momenten waarop je het wonder van echte ontmoeting in je oren hoort gebeuren. Een gouden boekje.

Het is een boek om mee aan de slag te gaan, stap voor stap.
Voor wie hier echt werk van wil maken, bieden we ook een cursus aan: vier samenkomsten  (drie lessen en één terugkom moment). De cursus wordt gegeven via zoom en begeleid door ds. Eefje van der Linden.

 

Er is een nieuwe reeks gepland april/mei 2022

Meer info bij ds. Eefje van der Linden

andere onderwerpen