Europa en de verkiezingen

In aanloop naar de Europese verkiezingen van 2019, organiseert het vormingswerk een aantal avonden rond Europese thema’s. Deze thema’s zijn: Waarden, Migratie, Voedsel, Klimaat en Armoede. Hiervoor waren we op zoek naar vijf gastgemeenten om telkens één van deze avonden te laten doorgaan. De avonden worden gepland tussen februari 2019 en mei 2019. Kandidaatgemeenten mogen zich nog altijd melden.

Intussen hebben de volgende gemeenten zich geëngageerd voor avonden:

Vormings activiteiten

Download hier de folder

Behalve de wandeling zijn alle activiteiten ook in uw gemeente te organiseren. U neemt het best contact op met de Vormingsverantwoordelijke

Mocht u in eigen kring aandacht willen besteden aan de Europese verkiezingen

Hier vindt u  materiaal om op lokaal niveau aan de slag te gaan.

Filmpjes:

Beide filmpjes vullen elkaar goed aan omdat zowel de argumenten pro- Europa als kritiek te horen is. Nog meer filmpjes over diverse onderwerpen kunt vinden op de volgende link (wel even naar beneden scrollen).

Materiaal en suggesties
andere onderwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *