Nu ook in het Frans beschikbaar

Ds. Bert Dicou en ds. Jannica de Prenter ontwierpen samen praktisch materiaal om in kleine Bijbelkring aan de slag te gaan met contextueel Bijbellezen rond corona-ervaringen: een reeks van vier gespreksmiddagen die mensen de gelegenheid geeft om echt door te praten over ervaringen als huidhonger, eenzaamheid en kwetsbaarheid. Een kans dus om op verhaal te komen bij elkaar en bij God. Het hele werkpakket bestaat uit een werkvorm, een vrolijk Bijbelboekje waarmee de hele reeks gewerkt wordt en bijbehorende materialen. De opzet kenmerkt zich door een variatie van vormen: analyse, kringgesprek en creatieve werkvormen wisselen elkaar af. Er zijn plenaire gedeelten en gesprek in kleine groep, en er zijn liturgische momenten en filmpjes. Aan Nederlandstalige zijde werd het materiaal al beschikbaar gesteld aan de predikanten en pioniers. Met hulp van ds. Marie-Claire Vandooren en ds. Jean-Claude Thienpont is er nu ook een Franstalig pakket beschikbaar “Reprendre son Souffle”

 

Meer info bij ds. Eefje van der Linden:

Er gaat op 27 oktober 2021 ook een tweetalige studiedag door over dit thema
andere onderwerpen