NIEUWSBRIEF najaar 2019

U bent misschien nieuwsgierig naar de foto hiernaast. Hierop ziet u de deelnemers en begeleiding van de integratiestage 2019 (met uitzondering van collega Isabelle Detavernier en Bruneau Jousselin). De tijd vliegt. Mocht ik anderhalf jaar geleden zelf deenemer zijn aan de integratiecursus, deze keer was ik één van de begeleiders. De integratiecursus is voor elke nieuwe predikant en kerkelijkwerker verplicht. Dat is echter helemaal niet erg omdat het vooral een unieke gelegenheid is om elkaar te leren kennen in al onze verscheidenheid.
Intussen is de vormingsnieuwsbrief ook al meer dan 2 jaar oud en zijn er verschillende toffe vormingsmomenten van de grond gekomen. Met dank ook aan de collega’s die mee het aanbod verzorgen en de commissie Vorming die meedenkt over het aanbod.

Dit en andere informatie vindt u in de nieuwsbrief van deze maand.

Mocht u zich willen abonneren op de nieuwsbrief Vorming. Schrijf u dan in via het webformulier. Een overzicht van de al eerder verschenen nieuwsbrieven vindt u hier:

Nieuwsbrief  januari 2018

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief januari 2019

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief juni 2019

andere onderwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *